Forretningsbetingelser/Persondata

Trin 1:
Læg varen/varerne i indkøbskurven, hvis du ønsker at ændre antal, så tryk under antal. Tryk "Gå til kassen"

Trin2:
Vælg betalingsmetode. Er du privat kunde og firma skal du betale med dankort.

Trin 3:
Kundeoplysninger, her er det vigtigt at udfylde alle felter med *, her er også et bemærkningsfelt hvor der kan tilføjes bemærkninger til ordren.

Trin 4:
Godkend og betal

Trin 5:
Bekræft ordren. Tryk "Godkend". Hvis du har valgt kreditkortbetaling vil du blive ledt videre til Trin 6. Hvis du har valgt anden betalingsform, vil du blive ledt til trin 7

Trin 6:
Denne side er en krypteret site hostet ved DanDomain ApS. Her bedes du indtaste dine kontooplysninger. (HUSK kontrolcifret) Hvis kreditkorttransaktionen bliver gennemført korrekt vil de blive ledt til trin 7.

Trin 7:
Denne side indeholder ordrenummer. En ordrebekræftelse vil samtidig blive sendt via mail.



Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: Forlaget DRAMA
Virksomhedens kaldenavn: DRAMA
Selskabsform: Anpartsselskab
CVR-nummer: 10136067
Antal ansatte omregnet til fuldtidsansatte: 6
Etableringsår:1977

Adresse:
Jernbanegade 5
6230 Rødekro
Telefonnummer: 70251141
Fax-nummer: 74652093
Officiel e-mail adresse: drama@drama.dk
Officiel web-adresse: www.dramashop.dk

Forlaget DRAMA har en fysisk butik, der har åbent på følgende tidspunkter:
Mandag - fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Butikken finder du:

Teaterhjørnet
Vesterbrogade 175
1800 Frederiksberg C

Persondatapolitik

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På www.dramashop.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges på til:
at skabe øget brugervenlighed

Cookies slettes på følgende måde:
Gå ind under "Internet Explorer" (min 5.x) under menuen Funktioner / Internet instillinger, her slettes Cookies.

På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

navn
adresse/postnummer
telefonnummer
email-adresse

Personoplysningerne registreres hos Forlaget DRAMA og opbevares i kundekartoteket. Alle betalinger med Dankort sker via PBS, alle disse data er krypterede.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Kundens persondata opbevares krypteret med en 128 bit SSL kryptering.

Kundens persondata bliver transmitteret via en 128 bit SSL kryptering.

Den dataansvarlige er dramashop.dk

Som registreret hos Forlaget DRAMA har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Forlaget DRAMA via
e-mail: drama@drama.dk.

De registrerede oplysninger opbevares i 5 år.

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr e-mail, så send en e-mail til drama@drama.dk


Bestilling
Du kan kun bestille varer fra Forlaget DRAMA/DRAMASHOP på vores hjemmeside www.dramashop.dk

Alle priser på websitet angives inklusive 25% moms.

Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter mm.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog:
Dansk


Betaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Forlaget DRAMA eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Forlaget DRAMA. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort.
Danske Euro/Master cards.
Udenlandske Master/EURO card.
VISA.
JCB kort.
Diners Club kort.


Levering

Alle forsendelser tillægges et porto gebyr på 50 kr. Der må påregnes 3 hverdages levering.

HUSK at der ved bestillinger til Norge og andre lande udenfor EU skal betales fortoldning af varen når den kommer ind i landet!

Forsendelser til Grønland skal afregne den faktiske porto. Der sendes ikke til andre lande udenfor EU.

Forlaget DRAMA benytter følgende fragtfirma: GLS
Leveringstid: 2-4 dage


FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved lager@drama.dk eller drama@drama.dk eller tlf. 70251141 I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca.30-100 DKK.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

DRAMASHOP, Jernbanegade 5, 6230 Rødekro, Tlf. 70251141 drama@drama.dk

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. DRAMASHOP, JERNBANEGADE 5, 6230 RØDEKRO mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelses/retur formular.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


DOWNLOAD VORES FORTRYDELSESFORMULAR HER

Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:
Forlaget DRAMA
Jernbanegade 5
6230 Rødekro
Telefonnummer: 70251141
E-mail adresse: drama@drama.dk

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

E-markedsføring
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil.
Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via websitet: drama@drama.dk

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du blot sende en mail til: drama@drama.dk

Forretningsbetingelserne kan sendes med posten. Hvis dette ønskes, da tilføj det under bemærkninger.


Svartid mails:
Vi besvarer mails indenfor 12 timer i hverdagen.

Oplysningspligt overfor børn og unge (personer u/18 år)
Du skal være fyldt 18 år for at handle på dramashop.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til : Forlaget DRAMA, Jernbanegade 5, 6230 Rødekro, Tlf. 7025 1141 - drama@drama.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere hos forbrugerklagenævnet.